Informacije

15 izvirnih in uporabnih daril

15 izvirnih in uporabnih daril - copigraf.si

Kaj najraje podarite oziroma še raje prejmete v dar?

Pogosto iščemo nekaj izvirnega, kar bi podarili prijateljem, družini, sodelavcem, neki skupini ali poslovnim partnerjem. Ne glede na to, ali idejo potrebujete kot zasebni uporabnik, društvo ali v poslovnem svetu, boste v tem članku lahko našli kakšno uporabno idejo. Vse ideje lahko uresničite pri nas, v tiskarni Copigraf Faganelj z obiskom naše poslovalnice, preko telefonskega klica 05 3333 456 ali elektronske pošte info@copigraf.si.

  1. Koledar iz fotografij

Gre za darilo, ki je uporabno vsak dan. Vse kar potrebujete je, da pošljete 12 fotografij in izberete vrsto koledarja: namizni, stenski, 13 listni ali enolistni.

  1. Svoje izdelke iz domače kuhinje obogatite z natisnjenimi nalepkami

Nalepke so dodana vrednost vsakega produkta. Natisnete jih lahko zase ali pa oblikujete za mamo, nono ali teto. Vsaka gospodinja bo vesela takega darila.

tisk nalepk za ozimnico

  1. Potiskana majica, pulover s kapuco, bodi ali predpasnik

V trgovini se žal ne da vsega kupiti. Sploh tistih, najbolj izvirnih idej, ki bi zagotovo obdarovancu vzbudile prijetna čustva, nasmeh in iskrice v očeh. S personalizirano sliko, grafiko in / ali tekstom poudarite, da obdarovanca res dobro poznate.

  1. Beležka, knjiga receptov, dnevnik ali rokovnik s personalizirano platnico

Najljubši recepti niso tisti, ki jih najdete v knjigah; ampak tisti, ki jih zapišete v svojo zbirko receptov. Dobite jih lahko od babic, mam, prijateljev ali pa na internetu... Za tiste, ki želijo imeti najljubše recepte na enem mestu, natisnemo zvezek v spiralni vezavi s trdimi platnicami oblikovanimi po željah naročnika.

 

  1. Stenska dekoracija po meri

V ambientu imamo radi vedno nekaj novega. Z natisnjeno sliko ali kolažem lahko podarimo nekaj unikatnega in popestrimo del stene.

 

  1. Darilni paketi naših partnerjev 

Mnogi naši partnerji so pripravili lepe in okusne darilne pakete. Eden izmed njih je Posestvo Berce.

Darila naročite neposredno pri njih ali na njihovi spletni strani.

  1. Fotoknjiga najlepših trenutkov

V fotoknjigi lahko ujamete mnogo lepih trenutkov in jih z obogatite z dodatnimi napisi, s katerimi izpostavite priložnost, ob kateri ste natisnili fotoknjigo.

 

  1. Foto produkti: šalica, sestavljanka, ...

Vaše pomembne fotografije ali voščila ali misli lahko izpostavite na različnih foto produktih, ki jih dnevno uporabljate in s tem poskrbite, da trenutkov in sporočilnosti nikoli ne pozabite.

 

  1. Steklenico pijače s personaliziranim voščilom

Pogosto nazdravljamo. In prav je tako. Za kaj ne bi poskrbeli, da bi bila steklenica nekaj posebnega preprosto z etiketo ali nalepko.

 

  1. Personalizirane knjige Malih junakov

Priljubljne knjigice Malih junakov najmlajše junake popeljejo v svet domišljije in so lepo darilo za trajen spomin.

 

11. Na cvetlični lonček zapišite nekaj lepega

Personalizacija šteje in oplemeniti darilo. Najlažje je naročiti napis naisnjen ali izrezan iz samolepilne folije, ki ga preprosto prilepite na vaše darilo. Pogosti so za valentinovo, materinski dan, rojstne dneve ali pa ob koncu šolanja kot darila učiteljicam.

personaliziran keramični lonček za rože

 

12. Potiskana prevleka za blazino

Svoj poljubni motiv ali besedilo lahko natisnete tudi na prevleko za blazino in z malenkostjo na sedežni garnituri polepšate svojo dnevno sobo.

 

13. Dogodivščino kuhanja z ljubeznijo ob personalizirani zbirki receptov za otroke - The Foodie Slovenija

Kuhanje in pripravljanje jedi naj postane užitek že otrokom. V personalizirani knjigi z recepti Foodie Slovenija ponuja izvirne ideje priprave jedi in se s tem približa otrokom in jih spodbudi k ustvarjanju. Naročite jo lahko na www.thefoodie.si.
personalizirana kuharska knjiga
 
14. Dogodivščino tujega jezika v dvojezični pravljici Mini Poliglotini

Pravljica je primerna tudi za večje otroke, ker z globoko sporočilnostjo razkriva skrivnost sreče. Naročite jo lahko na https://www.gifts-for-kids.com/?lang=sl.

 

15. Stenska nalepka, nalepka za omaro ali pa nalepka za avto

Nalepke postajajo trend pri urejanju ambienta. Ko Ebay in ostale trgovine ne morejo zadovoljiti potreb strank s svojo ponudbo, jo naročijo neposredno pri nas tiskarjih po svoji meri.

 

Kmalu še več idej....

Zanimivosti na blogu

26.1.2022

Dodana vrednost v življenju so zagotovo ideje ali...

6.1.2022

Tehnologija digitalnega tiska je rešila težavo tradicionalne...

Vse zanimivosti